Gyertyás kezelés


A fülgyertya sokak számára ismert, gyógyászati segédeszköz. Ez egy üreges, spirálisan felcsavart pamutvászon, amit méhviasszal vagy parafinnal merevítenek. Lehet színes és különféle gyógynövényekkel átitatott, a gyógyhatás fokozásának érdekében.


Néprajzkutatók feljegyzései alapján őseinknél is megtalálható volt az az ősi gyógymód. Nádszálat, lyukacsos bodzafát megtömtek fájdalomcsillapító gyógynövényekkel és azt méhviaszba mártották. Ezt az emberi test különböző pontjaira helyezve, majd a végét meggyújtva, a blokkokat feloldották. Ez a gyógymód kiállta az idők próbáját a régmúlttól napjainkig.

A hallás- és egyensúlyzavarok javítására, allergiás tünetek enyhítésére, fülzsír eltávolítására, idegrendszeri problémák kiegészítő kezeléseként használjuk a fülgyertyát.

Test gyertyát a test bármely pontjára helyezhetünk. Fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, emésztési zavarok megszüntetése, lelki tisztítás elősegítése érdekében.

Csakratyertya: A csakra energiakereket, áramlást, örvénylést jelent. A csakrákon keresztül beáramló kozmikus energiák a hozzájuk kapcsolódó más energetikai szerveknek köszönhetően az ember életerejét és vitalitását is befolyásolják. Testünk működését szabályozzák a hormon mirigyek, melyek az egyes csakrákkal kapcsolatban állnak és testünk életfolyamatait befolyásolják. Minden csakrához hozzátartozik valamilyen szerv és bizonyos testrész is. Betegség esetén a megfelelő csakraponton használjuk a gyertyát ezzel elősegítve a gyógyulást. Például hólyagproblémák esetén a második csakrakezelése szükséges, narancssárga csakragyertya segítségével.

A gyertyával történő kezelésnek nincsen semmi veszélye, teljesen biztonságosan végezhető. A kezelés közben enyhe fájdalom, bizsergés, húzó érzés, hideg-meleg érzet előfordulhat. Az összetett terápia részeként  dolgozom fül-, test- és csakragyertyával. Pszichés problémák kiegészítő kezeléseként, emésztési zavarok esetén, térd- és karfájdalmak, méregtelenítés és fogyókúra esetén nagyon jó eredményeket sikerült elérnem a terápia során.

SZERETETTEL VÁROM!