Kineziológia

"ELÉRKEZETT AZ IDŐ, AMIKOR TÖBB KOCKÁZAT REJLETT ABBAN ,HA MEGMARADOK BIMBÓNAK ,MINT HA VIRÁGOT BONTOK. " /Anais Nin/

 Keresztbelendítés, kineziológiai gyakorlat.
Keresztbelendítés, kineziológiai gyakorlat.
Izomtesztelés
Izomtesztelés

A KINEZIOLÓGIAI OLDÁS EGY CSODÁLATOS LEHETŐSÉG TESTI-LELKI PROBLÉMÁK KEZELÉSÉRE, GYERMEKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK EGYARÁNT!

Segít felszínre hozni és oldani azokat a blokkokat, melyek akadályt jelentenek a jelen helyzetben, testi vagy lelki problémákat okoznak.  A kezelés helyreállítja a szervezet energiaáramlását,elindítja a pozitív változást!      Segítségével lehetőség van arra, hogy a hiedelmeken keresztül megváltozzon bármilyen tapasztalatnak az emléke.                                                                                                                              

 Valaha átélt rossz élményeink stresszként raktározódnak el sejtjeinkben és betegítik meg testünket. A stressz energetikai blokkokat hoz létre szervezetben, melyeket a kineziológia izomteszteléssel keres meg az agy emléktárában és korrekciókkal old fel. Amikor megváltoztatjuk elképzeléseinket saját magunkról, megváltoztatjuk az életről alkotott élményeinket is. A hiedelmek eseményeket vonzanak és létrehoznak. Ha úgy gondolom "ostoba vagyok", akkor ezt a hitet megerősítem azzal, hogy ostoba dolgokat csinálok, ostoba módon. Az értelmes dolgok cselekedete nem lenne összhangban a saját magamról alkotott elképzelésemmel. Pl.vizsgáról. Amikor megkezded a vizsgát, múltbeli hiedelmeid megérkeznek és átmennek az idegsejtek csatlakozási pontjain.Ez a jelenlegi vizsgához vonzza az eddigi összes vizsgád élményeit, akár pozitívak, akár negatívak voltak.                                                                                                              Semmi sem változik - fizikailag, vagy mentálisan mindaddig, amíg hitrendszerünk meg nem változik.

IZOMTESZTELÉS

Az izomtesztelés a kineziológia azon módszere, mellyel az eltárolt múltbéli események, információk akkor is kideríthetők, ha nem emlékszünk rájuk. Az eljárás azon alapul, hogy a pozitív ingerek erősítik, a negatív ingerek gyengítik az egész testünket, mely érezhető izomreakciókkal jár. Ezáltal választ kapunk arra, hogy a kliensnek hány éves korában történt egy olyan , számára negatív esemény, ami a jelen életére is negatív hatással van.

OLDÁS-KORREKCIÓ

Miután "visszamentünk" időben oda ahol a negatív esemény történt, különböző technikák segítségével oldjuk az eseményhez kapcsolódó negatív élményt.  Amennyiben szükséges "házi feladatot" kap a kliens. Ezek egyszerű, könnyen elvégezhető feladatok, de nagyon erős pozitív hatásuk van!!!

SZERETETTEL VÁRLAK!