Kovács Szilvia


"Az ember akkor unalmas, ha nem mond igazat. Aki őszinte és spontán, az mindig meglepő. És a meglepetések végtelen sora irtó izgalmas." /Feldmár András/

1966-ban születtem Budapesten.

Hosszú utat jártam be mire rátaláltam önmagamra és hivatásomra. Történtek jó és rossz dolgok az életemben, néha úgy éreztem repülök, néha meg úgy, hogy süllyedek.

Idővel rájöttem minden ami, velem történik csakis a javamat szolgálja, nekem válik a hasznomra, legyen az nehézség, vagy fájdalom, "általuk" jutok egyre több tapasztalathoz, tudáshoz.

Nem születtem különleges képességekkel, nem voltak "látomásaim" már fiatal koromban, de azt bátran állítom, hogy a szeretet amit érzek minden létező iránt, a születésemtől fogva velem volt és van a mai napig. Képességeim az önismeret, a tapasztalatok és a tanulás által egyre jobban "kifejlődtek". Beleérző képességem nagyon erős, a találkozás során érzem a segítségért hozzám forduló ember problémájának okát. Ez nagy segítség számomra abban az esetben, amikor embertársam nem tud beszélni a problémájáról, mert szégyenli azt.

A reiki energiának a megtapasztalása ébresztett rá arra amire mindig is vágytam, segíteni, bátorítani, szeretni, tapasztalni és fejlődni. Egy talpmasszázs során találkoztam először eme csodás energiával. Eszményi volt, amit éreztem! Olyan fergeteges erővel járt át a mindent átható szeretet, hogy szavakkal nem tudom kifejezni! Csodálatos volt amit, akkor éreztem, az alatt a három perc alatt, amíg az energiát közvetítette számomra a reflexológus. Mondhatnám szerelem volt első érzésre. Így indultam el az úton, és az első "szerelmem" velem maradt! Úgy érzem örökre!

1999-ben kezdtem el gyógyító tevékenységemet, melynek első állomása a Reiki energia közvetítése volt. Ezután megtanultam a fül- és testgyertyával történő kezelést. Később angyal terápiát, -kommunikációt, szellemgyógyászatot tanultam, pszi-sebész nemzetközileg elismert képesítést szereztem a R.A.I. keretein belül. Úgy éreztem tudásomat folyamatosan bővítenem kell, ezoterikus pszichológiát tanultam, Dr. Tatjana Smirnova parapszichológustól. 2003-ban Dr. Czimeth István parapszichológusnál elsajátítottam a Kazanlár-féle Tarot-t, majd Tarot-mester lettem.  Reiki-mester beavatást kaptam  majd később reiki tanár lettem . Tanulmányaimat a gyógynövények, az akupresszúra, a talpreflexológia, a testmasszázs, a Bach-virágterápia és számmisztika elsajátításával folytattam. Székely Szilvia nemzetközi kineziológia oktatónál kineziológiát tanultam. Kovács Attila asztrológus- tanár-párkapcsolati terapeutánál symbolon kártya tanfolyamon vettem részt, majd sikeres vizsgát tettem. Ezután elkezdtem a négy éves asztrológia iskolát. 2017-ben családállító képzést kezdtem el tanulni Szentirmai Bélánál,az UNIO MYSTICA SZELLEMI ISKOLÁBAN.2018.Oktober 14.-én levizsgáztam, Rendszerterapeuta-család-és szervezetállító végzettséget szereztem. Az eddig megszerzett tudásomat folyamatosan bővítem, az önismeret, a pszichológia és a népi gyógyászat területén.

HOLISZTIKUS GYÓGYÍTÓKÉNT SEGÍTEM EMBERTÁRSAIMAT, elvezetem őket arra az útra, mely a gyógyulás felé vezet!

Egyénre szabott terápiát alkalmazok, attól függően, hogy kinek mi a problémája. Számos sikert értem el lelki- és testi problémák gyógyításában! A legnagyobb boldogság számomra, amikor látom a változást, a gyógyulást, a "boldog lelkek táncát". Hála érte!!!

Tudásomat és tapasztalataimat tanfolyamok keretén belül adom át.


SZERETET CSOPORTOMAT 2014-BEN "INDÍTOTTAM EL"ELFOGADOM MAGAM ÉS "TÉGED" NÉVEN.

 CÉLJA: elfogadni és szeretni önmagad és a környezetedet, fejlődni és segíteni egymást a fejlődésben. A szeretet, az önismeret és a különböző fejlődést elősegítő gyakorlatok által, a csoport tagjai csodálatos gyógyuláson-fejlődésen mennek keresztül, hála a Mindenhatónak, a bennük és bennem lévő hatalmas szeretet erejének!

"Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaikra." /Richard Bach/