"Az ember akkor unalmas, ha nem mond igazat. Aki őszinte és spontán, az mindig meglepő. És a meglepetések végtelen sora irtó izgalmas." /Feldmár András/

Szilvia
Szilvia
Terápiás helyiség
Terápiás helyiség

1966-ban születtem Budapesten.

Hosszú utat jártam be mire rátaláltam önmagamra és hivatásomra. Történtek jó és rossz dolgok az életemben, néha úgy éreztem repülök, néha meg úgy, hogy süllyedek.

Idővel rájöttem minden ami, velem történik csakis a javamat szolgálja,a hasznomra válik, legyen az nehézség, vagy fájdalom, "általuk" jutok egyre több tapasztalathoz, tudáshoz.

Nem születtem különleges képességekkel, nem voltak "látomásaim" már fiatal koromban, de azt bátran állítom, hogy a szeretet amit érzek minden létező iránt, a születésemtől fogva velem volt és van a mai napig. Képességeim az önismeret, a tapasztalatok és a tanulás által egyre jobban "kifejlődtek". Beleérző képességem nagyon erős, a találkozás során érzem a segítségért hozzám forduló ember problémájának okát. Ez nagy segítség számomra abban az esetben, amikor embertársam nem tud beszélni a problémájáról, mert szégyenli azt.


1999-ben kezdtem el segítő tevékenységemet, melynek első állomása a Reiki energia közvetítése volt. Éreztem, tudásomat folyamatosan bővítenem kell.  Tanulmányaimat a gyógynövények, az akupresszúra, a talpreflexológia, a testmasszázs, a Bach-virágterápia,ezoterikus pszichológia, sorselemzés,kineziológia,számmisztika,család-és rendszerterápia elsajátításával folytattam.  Az eddig megszerzett tudásomat folyamatosan bővítem, az önismeret, a pszichológia és a népi gyógyászat területén.

HOLISZTIKUS GYÓGYÍTÓKÉNT SEGÍTEM EMBERTÁRSAIMAT, elvezetem őket arra az útra, mely a gyógyulás felé vezet!

Egyéni segítő eljárást alkalmazok mindenkinél,attól függően, hogy  a hozzám forduló embertársamnak  mi a problémája. Számos sikert értem el lelki- és testi problémák gyógyításában! A legnagyobb boldogság számomra, amikor látom a változást, a gyógyulást, a "boldog lelkek táncát". Hála érte!!!

Tudásomat és tapasztalataimat tanfolyamok,tréningek keretén belül adom át.


SZERETET CSOPORTOMAT 2014-BEN "INDÍTOTTAM EL"ELFOGADOM MAGAM ÉS "TÉGED" NÉVEN.

 CÉLJA: elfogadni és szeretni önmagad és a környezetedet, fejlődni és segíteni egymást a fejlődésben. A szeretet, az önismeret és a különböző fejlődést elősegítő gyakorlatok által, a csoport tagjai csodálatos gyógyuláson-fejlődésen mennek keresztül, hála a Mindenhatónak, a bennük és bennem lévő hatalmas szeretet erejének!

"Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat neked. A gondokat azért keresed, mert szükséged van ajándékaikra." /Richard Bach/