Lélekgyógyászat

"A traumát gyakran nem csak az okozza, ami történt, hanem az, hogy soha nem lehetett beszélni róla. Titokban kellett tartani, még gondolkodni sem lehetett róla, ezért nem lehetett megemészteni."/Feldmár András/

Minden betegség, az egyszerű megfázástól kezdve a legkomolyabb, fájdalmas testi tünetekig egyazon lelki konfliktusból fejlődik ki.

                                                                                                                                            A betegségek megértésénél elkövetjük azt a hibát, hogy lebecsüljük, alul értékeljük a lélek szerepét! Nem figyelünk az érzelmekre, melyek lelkünk megnyilvánulásai.                                                                                                             A testet, lelket és szellemet egy komplex, egésznek véve,elmondhatjuk: változásaik eredményezik az egészség, betegség kialakulását!                                 Egy konkrét betegség kialakulását, hajlamát "hármójuk" viszonya határozza meg. Más és más betegség alakul ki különböző helyeken, de a tény az, hogy a hármasság harmóniája valamilyen formában felbomlott! A lelki fájdalmak is ugyanúgy léteznek, mint a testiek. Ez valós fájdalom, nem csupán annak érezzük. Fájdalom lényünk azon részében jelentkezik, mely még nem tökéletes saját értékelésében, nem ismeri, nem vállalja fel valódi érzéseit.

                                                                                                                                        Rajzolás, tesztek, meditáció segítségével a tudat alatt lévő problémák is a felszínre kerülnek.                                                                                                               A lelki fájdalmak oldása, a tudatalatti átprogramozása, megbocsátás, elengedés, különböző nagyon hatásos technikák, beszélgetés, házi feladatok, mandala készítés és más egyénre szabott módszert alkalmazok a mindenkinél a kívánt állapot segítése érdekében."Megyek" a páciens mellett, fogom a kezét, bátorítom, de neki kell megtenni azokat a lépéseket,ami által egészséges lesz.                         

Természetesen egészséges az lesz, aki akarja is a gyógyulást!                                                                                                                                                Sokan azt gondolnák, ki lehet olyan "balga", hogy nem akar meggyógyulni!           Vannak ilyen esetek is! Saját tapasztalat, a praxisom során több ilyen esetem is volt, és lehet furcsának tűnik, de valahol megértem őket. Átéreztem a helyzetüket, a félelmüket, azt, hogy miért jobb számukra a betegség, mint az egészség! Félnek a világ kihívásaitól,a nehézségektől.... A betegséggel járó állapotot már ismerik, de félnek az ismeretlentől. Természetesen így nem élnek teljes életet, nem érzik magukat boldognak. Számukra mindig elmondtam, hogy próbálják meg legyőzni a félelmüket, ezáltal kinyílik a világ számukra és lehetőségük lesz a teljes, akár boldog élet megtapasztalására.

Szeretettel várom!


"A testi gyógyítás csak akkor ér valamit, ha az ember örök, néha megsebzett, vérző, fájó lelkének ápolásával párosul."/ Marlo Morgan/