Lélekgyógyászat

"Mi fáj, gyere, mesélj
Mondj el mindent, tőlem ne félj"

Életem során nagyon sok nehézség,trauma ért. Láttam és tapasztaltam,az eseményekből erőt és tudást merítettem! Ha hozzám fordulsz segítségért,ha a bizalmadba fogadsz,nekem bármit elmondhatsz,előttem nem kell szégyenkezned! Megértelek,elfogadlak,nem ítélkezek .Közösen  próbáljuk megtalálni a megoldást,hogy a veled történtek ellenére felszabadultan,felesleges terhek cipelése nélkül,haladj tovább az utadon!

"A traumát gyakran nem csak az okozza, ami történt, hanem az, hogy soha nem lehetett beszélni róla. Titokban kellett tartani, még gondolkodni sem lehetett róla, ezért nem lehetett megemészteni."/Feldmár András/

Minden betegség, az egyszerű megfázástól kezdve a legkomolyabb, fájdalmas testi tünetekig egyazon lelki konfliktusból fejlődik ki.

                                                                                                                                          

A betegségek megértésénél elkövetjük azt a hibát, hogy lebecsüljük, alul értékeljük a lélek szerepét! Nem figyelünk az érzelmekre, melyek lelkünk megnyilvánulásai.                                  A testet, lelket és szellemet egy komplex, egésznek véve,elmondhatjuk: változásaik eredményezik az egészség, betegség kialakulását!

 Egy konkrét betegség kialakulását, hajlamát "hármójuk" viszonya határozza meg. Más és más betegség alakul ki különböző helyeken, de a tény az, hogy a hármasság harmóniája valamilyen formában felbomlott! A lelki fájdalmak is ugyanúgy léteznek, mint a testiek. Ez valós fájdalom, nem csupán annak érezzük. Fájdalom lényünk azon részében jelentkezik, mely még nem tökéletes saját értékelésében, nem ismeri, nem vállalja fel valódi érzéseit.

                                                                                                                                     

  Rajzolás, tesztek, meditáció segítségével a tudat alatt lévő problémák is a felszínre kerülnek!                                                                                                                          

A lelki fájdalmak oldása, a tudatalatti átprogramozása, megbocsátás, elengedés, különböző nagyon hatásos technikák, beszélgetés, házi feladatok, mandala készítés és más egyénre szabott módszert alkalmazok a mindenkinél a kívánt állapot segítése érdekében."Megyek" a páciens mellett, fogom a kezét, bátorítom, de neki kell megtenni azokat a lépéseket,ami által egészséges lesz.                         

Természetesen egészséges az lesz, aki akarja is a gyógyulást!                                                                                                                                             

Sokan azt gondolnák, ki lehet olyan "balga", hogy nem akar meggyógyulni!

  Vannak ilyen esetek is! Saját tapasztalat, a praxisom során több ilyen esetem is volt, és lehet furcsának tűnik, de valahol megértem őket. Átéreztem a helyzetüket, a félelmüket, azt, hogy miért jobb számukra a betegség, mint az egészség! Félnek a világ kihívásaitól,a nehézségektől.... A betegséggel járó állapotot már ismerik, de félnek az ismeretlentől. Természetesen így nem élnek teljes életet, nem érzik magukat boldognak. Számukra mindig elmondtam, hogy próbálják meg legyőzni a félelmüket, ezáltal kinyílik a világ számukra és lehetőségük lesz a teljes, akár boldog élet megtapasztalására.


...Negyedik tévedés. Az önismeret megnövekedése lelkileg csakis pozitív változásokat hozhat.Igen gyakran az önismereti útra indulók nem számolnak azzal,hogy törekvésük saját karakterhibáik,aljasságaik,nem ok nélkül elfojtott egyéb negatívumaik felszínre kerüléséhez vezethet.                A lelki tükör nemcsak a szépet mutatja.Kalkulálnak ezzel?Számítanak az önmaguk elviselését segítő illúziók széttörésére? Nem lehetséges,hogy olyasmit keresnek,amit nem akarnak megtalálni?Amikor pedig egy önismereti elmélyedés csakis pozitív értékeket tár fel,akkor bizonyos,hogy nem önmegismerés,hanem módszeres önbecsapás esete áll fenn."  /Popper Péter/


Szeretettel várlak!


"A testi gyógyítás csak akkor ér valamit, ha az ember örök, néha megsebzett, vérző, fájó lelkének ápolásával párosul."/ Marlo Morgan/