Stresszoldó hobby masszázs tanfolyam

 
MIT SAJÁTÍTHATSZ EL TANFOLYAMON?

Megtanulod, hogy a masszázs mikor van jó hatással a testre, és mely esetekben nem javasolt! A masszázshoz szükséges anatómiai és élettani ismereteket, higiéniás teendőket kezelés előtt és után. A tanfolyam során elsajátíthatod a teljes testmasszázs alapjait, emelett minden résztvevőt megtanítok egy általam összeállított stresszoldó meditációra melyet hosszú évek óta sikeresen használok a terápiáim során.

A TANFOLYAM CÉLJA:

A képzés elsajátítása után, ott és akkor masszírozhasd hozzátartozóidat, barátaidat, amikor kedved és időd van rá.

Kényeztetheted párodat, vagy akár kölcsönösen is részesíthetitek egymást egy stresszoldó-nyugtató masszázsban, és ez a tanfolyam elvégzése után nem kerül másba csak egy kis időbe! 

MIRE  JÓ A TESTMASSZÁZS?

A masszázs során ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása. Javítja a vér- és nyirokkeringést, kedvező hatással van a bőrre. Segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, csökken a fáradtság érzés és a stressz. Regeneráló, relaxáló hatása révén kedélyállapot javításra, méreganyagok eltávolítására, fizikai állóképesség és immunrendszer erősítésére is szolgál. Az ülőmunka, a mozgáshiány, a testtartás hiba által adódó problémák (derék-, nyak-, fej- és hátfájás, izomletapadás) megszüntetését is elősegíti a masszázs. Segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket.

Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő vagy állandó fájdalmat is okozhatnak, különösen a gerinc, a váll, a nyak területén. A masszázsnak tartós hatása van a testi-lelki egészségünkre, általános közérzetünkre is. Csökkenti a fáradtságérzetet, nyugtató, pihentető és betegségmegelőző hatást vált ki, erősíti az immunrendszert.

A masszázsnak van még egy csodálatos hatása!

Segít oldani a két ember közötti feszültséget, segít közelebb kerülni a másikhoz és ha szavak útján nem megy, az érintés által átadhatja a szeretetet a másik embernek!

A képzés időtartama: 16-óra/ 2x8-óra/,szombati vagy vasárnapi napokon 10-órától-18-óráig.

Az oktatás kis csoportokban van megtartva, egyszerre 4-6 fő részvételével.

Ha további információra van szükséged, kérdezz eimalben: gyogykovacs@gmail.hu

Kovács Szilvia

SZERETETTEL VÁRLAK!